Osobní kuchař

daviddiaz_abajo

Osobní kuchař – nový trend

Koncept osobního kuchaře spojuje možnost zůstat v pohodlí svého domova a zažít špičkovou gastronomii v té největší kvalitě. Dáváte-li přednost domácímu krbu, neznamená to ještě, že do smrti neochutnáte nové pokrmy, které rozšíří vaše kulinářské obzory. V poklidné atmosféře zajistím veškeré nutné ingredience a za vaší účasti či na pozadí vaší zábavy připravím výjimečné menu ušité na míru vašim přáním.

Menu

Strukturu a obsah menu můžete nechat zcela na mě, můžete ho ovlivnit dle svých preferencí, anebo můžete být jeho strůjci, bude-li vycházet ze španělské kuchyně. Španělská kuchyně je nesmírně bohatá a umožňuje koncipovat vaše menu zcela v souladu s vaším vkusem. Máte-li rádi ryby a mořské plody, bude rozvíjet toto téma, máte-li raději pečená masa, není problém ladit celé menu do těžších tónu. Záleží jen na vás.

Ukázka možného menu:

Pulpo a la gallega – vařená chobotnice s čerstvě mletou paprikou a panenským olivovým olejem
Escalivada na toastu s kozím syrem a ančovičkami - katalánská specialita z pečené zeleniny
Salmorejo cordobes – rajčatové pyré s česnekem, olivovým olejem, jamónem a vařeným vajíčkem
Krevety na česneku 

Paella de mariscos klasická paella z mořských plodů
nebo
Zarzuela de pescado – specialita z Valencie z mořských plodů v husté mandlovo-rajčatové omáčce
nebo
Rape a la vasca mořský ďas s česnekovou omáčkou

Crema catalana – katalánská variace na crème brûlée 

Cena

Cena závisí na zvoleném menu, počtu chodů, náročnosti surovin a počtu osob. Samozřejmostí je vypracování individuální cenové nabídky, kterou dostanete předem ke schválení. Pro konkrétní informace mě kontaktujte.